INFOMATIONS INDLÆG / HOUSE OF EVENT

DET HANDLER IKKE KUN OM TELTET,

MEN HVORDAN DU BRUGER DET.
Bestil Brochure

FIND INSPIRATION

Læs om de forskellige varer vi sælger hos House Of Event og bliv inspireret.
TIPI TELTE FRA TENTIPI
Stratus 72 - Nordisk Tipi Telt

MASTETELTE

house-of-event-mastetelt-oe14-4

STRETCH TENTS

stretch-tent-10x15m-houseofevent

CUSTOM STRETCH TENTS

custom-stretch-tents-luksustelte

BARER

bar-til-salg-houseofevent

MØBLER

moebler-tipi-borde-baenke-til-salg-houseofeventt

 INFORMATIONS INDLÆG //

House Of Event er en udspringer af Luksustelte. Det er vi fordi vi brænder for unikke telte og møbler – samt opsætninger.
Vi er overbevist om, at vi altid kan hjælpe med telte – men vi ved også at nogle steder kan det være lidt mere udfordrende end andre steder. Det kan det være pga. underlaget – hvis det skråner, hvis området er asymmetrisk – fx. er spidst eller buet – her kan det være svært at få de “normale” firkantede, rekangulære eller runde til at passe ind.

Vi kan i disse situationer hjælpe med vores skræddersyet overdække – som vi kalder Custom Stretch Tents. Disse kan vi producere efter vi har scannet jeres område med vores 3D scanner. Efter vi har scannet – kan vi udfra en punktsky – lave en produkttegning – som I vil blive præsenteret for. Derefter kan vi i sammen se på evt. rettelser og blive enige om hvad der kan lade sig gøre. Vi kan derefter sende produkttegningen til vores producent – som derefter producerer et smukt overdække. Vi er klar over at dette er en proces – dels at komme til punktet at man godt kunne tænke sig et overdække, og fordi vi ved I måske har en forestilling om hvordan I gerne vil have det til at se ud. Alt det kombinerer vi med vores viden og forhåbentlig (selvfølgelig) lander vi på noget I vil blive glade for og som vi ved kan holde i mange år.