HOUSE OF EVENT PÅ FOODEXPO 2024

FOODEXPO 2024

SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE

Ved FOODEXPO 2024 havde House Of Event en stand.
Her forsøgte vi, at vise hvordan vores smukke skræddersyet overdække – som vi kalder Custom Stretch Tents – kan fungere i et café miljø.

Det skræddersyede overdække var special bygget til lejligheden – og var derfor ´kun´ 3×3 m.
Under vores Custom Stretch Tent havde vi dækket et fint bord med service fra A Table Story.

Bordet var rundt – og var en rustik træplade som en alla fra en gammel EL tromle – som vi alle har set ved vejarbejde hvor der fx. blev lagt strøm ned i jorden. Rundt om bordet var fire fine kurve stole. I hjørnet havde vi placeret et barmodul (D55 x L200 cm) – som gav rigtig god stemning.

Lyskilderne var tre lamper lavet af bambus, samt vores klassiske lyskæder (LED-lyskæde til 230V) hængende rundt inde under vores overdække.

For at skærme vores stand fra omgivelserne havde vi fået lavet to store canvas med et café miljø. Dette gjorde at man som gæst blev draget ind i cafémiljøet – hvorpå det var nemmere at blive fanget af universet.

I messestanden havde vi også hængt nogle af de mange farvemuligheder op – disse hangt fint skråt til inspiration. 

Vi havde en god oplevelse på messen – og er overbeviste om at vi fik skaffet en masse god network med forhåbentlig nye kunder i fremtiden.

houseofevent-foodexpo-2024

BRUGTE TELTE & UDSTYR TIL SALG

SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE //

CUSTOM STRETCH TENTS

Vores skræddersyet overdække passer til caféer, hoteller, restauranter fx. med gårdmiljøer – hvor et af de før nævnte evt. har et område – som de ønsker at kunne benytte selvom det fx. regner eller er for koldt. Vores custom stretch telte kan også fås i forskellige farver. Disse farver kan der læses mere om her.

Unden dugen er det muligt at sætte varmelamper op – hvorpå sæsonen kan forlænges og dermed forhåbnetlig fører til en øgning i indtjeningen. Sæsonen vil kunne starte tidligere og slutte senere for brug af udendørs området, hvis I tilbyder jeres gæster en varmelampe. Disse kan give den perfekte stemning, der får gæsterne til at læne sig tilbage og nyde besøget. Den varme, som varmelamperne udstråler, gør at til gæsterne bliver mere afslappet og i godt humør, mens de nyder deres måltid eller drikkevarer.
Når man skal vælge en varmelampe – skal det gøres med omhu. Man skal  være opmærksom på forskellene i varmeeffektivitet og anvendelsesmuligheder. Der findes infrarøde varmelamper, elektriske varmelamper og gasvarmelamper

Skal du kun bruge et telt i en kortere periode – kan vi anbefale Luksustelte – som House Of Event er en del af.
Her er det muligt at leje tipierne, Nimbus, Cirrus og Stratus – Mastetelte i mange størrelser – Stretch Tents i flere størrelser – samt vores store Wooden Dome. Disse kan lejes i kortere eller længere perioder. Udover teltene har vi møbler og gulve der passer ind i vores telt univers.