STRETCH TENT TIL PRODUKTFREMVISNING /

MOBILT UDSTILLINGSTELT TIL PRODUKTFREMVISNING

OVERDÆKKE TIL VOLKSWAGEN STAND VED HEARTLAND FESTIVAL

Ved Heartland Festival havde Volkswagen en stand inde i den skønne skov, hvor der var placeret et Stretch Tent på 7,5 x 10 m. i farven beige mellem træerne.

Her var der dækket op med masser af stemning og hygge med en stor ældre og smuk Folkevognsrugbrød under overdækket. Ved siden af bilen var der et stort lounge område med bløde møbler – hvor gæsterne ved festivalen kunne slappe af – og evt. lave en af de skønne blomsterkranse – som kunne sættes på hovedet. Ved siden af stretch overdækket – stod den nyeste VW udgave – en el stationcar. Denne var placeret under en solskæmningssejl.

 

•  Canvas Farve: Beige
•  Mål: B10m – L15,0m – H3,5-4,0m (Indgangshøjde 2,5m)
•  Kræver 1,5m til fæstning m/barduner og pløkker hele vejen rundt om teltet
•  Areal: 75 kvm. (Overdækket)

produktfremvisning-under-telt

INFO INDLÆG

TELT TIL PRODUKTFREMVISNING //

STRETCH TENTS

Telte til produktfremvisning er et ideelt valg for virksomheder, der skal præsentere deres produkter på en professionel, naturlig og iøjnefaldende måde. Teltene kendes også som messetelte eller udstillingstelte – og de er designet til at skabe en indbydende atmosfære, der tiltrækker potentielle kunder. Teltene findes i mange størrelser og modeller – hvor mange af dem kan ses her på House Of Event. Disse telte kan også kaldes POP-UP telte, og de er ofte letvægts og meget nemme at sætte op. Disse er perfekte til mindre events som festivaler, havefester, messer – og er nemme at sætte op. Pavillonerne, som nimbus tipier og stretch tents er især velegnede til udendørs arrangementer – da de er utrolig robuste. Ved overdækket kan firmaet sætte deres virksomhedslogo og tilpassede grafisk branding – enten som VW her – eller med en anden planche. Udover at pavillonerne er unikke i deres udseende, som er meget naturligt – er at de er nemme at transportere og opsætte på forskellige lokationer. Teltene kan tilpasses med forskellige størrelser og farver.

Under dugen / teltet kan man tilføje lyskæder, gulve og møbler, hvilket gør at gæsterne får lyst til at blive lidt længere – især hvis de har mulighed for at interagere med produkterne på en eller anden måde.