Tipi Telte

En tipi kan noget helt andet, end hvad et traditionelt stort telt kan.
Med tipiens rolige naturfarver og smukke form – kan man med få elementer skabe et magisk rum,
som bidrager med en afslappende og hyggelig atmosfære.

Viser alle 7 resultater

De forskellige tipi telte sammenlignet med hinanden i størrelser

tentipi-sizes-house-of-event

HVAD KAN MAN BRUGE DE NORDISKE TIPI TELTE TIL

Der er ikke grænser for hvad man kan bruge en af de nordiske tipier til. Både designet og deres kvalitet gør det muligt at bruge dem året rundt.
Teltene kan holdes varme ved fx. varmekanoner – og alt efter årstiden og størrelsen på teltet afgører om der skal bruges mere end én. Som sekundær varmekilde kan man bruge gasbålsteder – som kan stå midt i tipierne og give en smule varme hvis man står i nærheden.
Det kan både være fra alt til skisportssteder hvor tipierne bruges som restaurant, undervisningslokale for en dansk skole – hvor der fx. foretages undervisning som biologi – men også helt almindelig fag som dansk. Her passer vores tipi træ borde / bænke sæt helt perfekt ind.

Et tipitelt kan også sættes op som en ude børnehave – hvor der både kan være lege områder – samt spise- og sovepladser.
Det er også muligt her at sætte flere tipier sammen – som gør at teltarrangementet kan udnyttes til flere forskellige ting på én gang.

På stratus tipien kan der sættes de fine WallFlex Windows på – som gør at naturen omkring kan bringes helt ind i teltet. Dette gør at der både kommer lys og stemning ind i teltet – om det er vand, fra fjord, sø eller hav eller en skøn skov eller græsenge – giver det en dejlig stemning.

Tipiteltene kan derudover også bruges som bryllupstelte – og fx. gøre at et restaurant kan have endnu et selskab ved siden af deres bygning. Dette gør også, at bryllupsparrets fest bliver mere intim. De kan også stilles op ved en festival som fx. bar eller café område – eller til receptioner – både fra firmaer eller private jubilæums eller lignende.

Stratus 72 - Nordisk Tipi Telt
cirrus-40-tipitelt-til-salg
Nimbus-23-house-of-event