Privatlivs Politik

KUNDE- & PRIVATLIVSPOLITIK

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. De er kun registreret i vores kundekartotek.
Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger. Personoplysningerne registreres hos House Of Event v/MyMax Group og opbevares i op til tre år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Direktøren og de ansatte hos House Of Event V/MyMax Group har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige i House Of Event v/MyMax Group er: Peter Eggert Vilhelmsen

Som registreret hos House Of Event v/MyMax Group har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@houseofevent.dk.

House Of Event / MyMax Group
Rendebjergvej 19, 4030 Tune
TLF: +4560226226
CVR: 42140250

FIND INSPIRATION

Læs om de forskellige varer vi sælger hos House Of Event og bliv inspireret.

SAMARBEJDE //

House Of Event brænder samarbejder tæt med Luksustelte – og det er bl.a. derfra at vores brugte telte og møbler kommer fra.
Vi brænder for at hjælpe folk til unikke oplevelser når de holder fester i telte. Dette er grunden til, at vi har kastet os ud i denne verden med at sælge unikke telte.
Vi sælger både Tentipi´s tipi telte – som stammer fra Nordsverige, Mastetelte og stretch tents som produceres i Belgien. Vores Custom Stretch Tents har vi selv udviklet – er tager vi ud til unikke områder, grunde, firmaer – hvor vi laver scanning, tegner teltet og færdigudvikler produktet – og derefter sender produkttegningen afsted til vores leverandører i Belgien.
Custom Stretch Tents kan laves til stortset alle områder – både til firmaer og private. Disse skræddersyet overdække – som også kan have sider på – kan benyttes igen og igen – enten hvor det hænger ude hele sæsonen eller ved blot en festlig lejlighed som bryllup, fødselsdag, barnedåb, konfirmation, studentergilde, kobberbryllupper, sølvbryllupper osv. i en privat have.
Har I brug for at få hjælp løbende med jeres custom stretch tent – kan vi udarbejde en aftale som sikrer jer service når der er brug.