Privatlivs Politik

KUNDE- & PRIVATLIVSPOLITIK

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. De er kun registreret i vores kundekartotek.
Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger. Personoplysningerne registreres hos House Of Event v/MyMax Group og opbevares i op til tre år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Direktøren og de ansatte hos House Of Event V/MyMax Group har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige i House Of Event v/MyMax Group er: Peter Eggert Vilhelmsen

Som registreret hos House Of Event v/MyMax Group har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@houseofevent.dk.

House Of Event / MyMax Group
Snoldelevvej 11, 4030 Tune
TLF: +4560226226
CVR: 42140250