Møbler

Salg af møbler, som tipiborde, tipibænke, barmoduler mm.

Viser alle 5 resultater

FORSKELLIGE MØBLER

G-Raxx-Houseofevent-OneBarGroup
G-Flexx-Houseofevent-OneBarGroup
FAQ

TRÆ MØBLER TIL FESTER //

EMBRACE THE OUTDOOR

Hos House Of Event har vi både nye og brugte møbler til salg.
Vi har bl.a. selv viderudviklet Tentipis tipi borde / bænke sæt – dels fordi vi – hos Luksustelte trængte til nye – samt vi havde nogle forbedringer som vi gerne ville arbejde videre med. Forbedringerne er, at de har smallere mellemrum mellem de tre planker der danner bordet. På den måde vælter glas, vaser med høje blomster el. lign. ikke så nemt. Dette har vi allerede fået rigtig gode tilbagemeldelser omkring – dels fra dem der køber eller lejer hos Luksustelte – men også for dem der lejer servie og laver blomster dekorationer til fester. Bordet er også blevet lidt bredere. Hvilket gør at der kan være mere på bordene – eller der kan være mere luft mellem al servie og dekorationer – hvilket giver et roligere look. Bænkene er af samme planker som bordene.

De solide rå træborde og bænke passer perfekt ind i særligt teltes atmosfære, især tipiens. Plankerne er lavet af stavlimet træ for øget styrke og formstabilitet. Bordene er som udgangspunkt altid olieret med naturolie, som fremhæver træets naturlige struktur. Fyrretræet er FSC certificeret fyrretræ fra norden lavet i bæredygtigt skovbrug. Bordene er i fhv. lettere end tentipis – derudover har de fået et håndtag under – hvilket gør at de er nemmere at bære for alle.

•  NB! Bordene er som udgangspunkt kun til indendørs brug. Ved brug udenfor i regnvejr, anbefaler vi at overdække dem, samt placere dem på underlag. Opbevaring natten over skal helst ske under beskyttelse, og ikke placeret direkte på jorden.