Brochure

Download gratis brochure

– KLIK PÅ BILLEDET –

House-Of-Event-Brochure

FIND INSPIRATION

Læs om de forskellige varer vi sælger hos House Of Event og bliv inspireret.

LÆR OS BEDRE AT KENDE

House Of Event er en udspringer af Teltudlejningsfirmaet – Luksustelte.

Luksustelte er Skandinaviens største med originale og smukke telte. Her er visionen at skabe ekstraordinære rammer til dem, som ønsker at afholde et eksklusivt event i telt – med enten de magiske tipi, det elegante Mastetelt, de flexible stretch tents eller i vores store Wooden Dome. Alle disse telte er mere end bare et gennemsnitligt lejetelt – de er lavet af træ, og tekstiler, som er håndlavet med overlegen kvalitet, detaljer og originalitet – og derfor anderledes end produkter fra den masseproducerede teltudlejningsverden. Alle produkter i Luksustelte er valgt med stor omhu og med et skarpt øje for høj æstetik og solid kvalitet.

Luksustelte ånden blev etableret som et outdoor-koncept i Danmark i 2010, og fungerede primært i 5 år som et medie for teambuildings og udendørsaktiviteter. I 2015 påbegynder Luksustelte konceptet, hvor der blev arbejder i en retning af et mere luksusriøst og festpræget koncept. Siden har Luksustelte-familien kun vokset sig større og større.
I Luksustelte gøres der en dyd ud af at tilbyde kunderne det allerbedste, og derfor er vi også en del af et internationalt fællesskab med kollegaer fra hele verden.

Hvis I er interesseret i at leje et telt til et arrangement, en anledning som bryllup, konfirmation, firmaevent ect. – så skal I selvfølgelig vælge Luksustelte – så kan I have komplet ro i maven fra start-til-slut. Luksustelte gør sig umage – og gør en dyd ud af at tilbyde kunderne det allerbedste, og værner højt om en god og tryg kundeoplevelse.

Er du blevet interesserede i at booke hos Luksustelte til et kommende arrangement, så send os meget gerne en mail til info@luksustelte.dk. I mailen beder vi jer skrive, hvilken dato arrangementet er planlagt til, hvor mange gæster I forestiller jer, samt adressen hvor teltopsætningen skal placeres. Efterfølgende vender vi tilbage, hvor vi sammen finder den bedste løsning til jeres behov. I er også altid velkomne til at ringe til os på telefon (+45) 60 226 226