BRUGT BØRS

DET HANDLER IKKE KUN OM TELTET,

MEN HVORDAN DU BRUGER DET.
Bestil Brochure

FIND INSPIRATION

Læs om de forskellige varer vi sælger hos House Of Event og bliv inspireret.
TIPI TELTE FRA TENTIPI
Stratus 72 - Nordisk Tipi Telt

MASTETELTE

house-of-event-mastetelt-oe14-4

STRETCH TENTS

stretch-tent-10x15m-houseofevent

CUSTOM STRETCH TENTS

custom-stretch-tents-luksustelte

BARER

bar-til-salg-houseofevent

MØBLER

moebler-tipi-borde-baenke-til-salg-houseofeventt

HVORFOR BRUGTE TELTE ?

I vores brugtbørs er der telte som har været brugt til udlejning fra Luksustelte. Her har teltene været ude i folks haver – stået ved diverse venue steder eller ved festivaler. Ved alle de steder har der været folk der passede rigtig godt på dem – så teltene ikke tog skade. Luksusteltes personale har derudover – efter hver gang de har været ude til en anledning – gennemgået dem for evt. slid og skader. De er blevet vasket og renset hvis de har været ude i dårligt vejr – lynlåse og syninger er gennemgået – så de nu er klar til at blive solgt. Luksustelte har kun deres telte i et par år – hvorefter vi indkøber nye – så Luksusteltes kunder kan få den service vi ønsker de skal have.
Det er ikke tilfældigt at vi sælger brugte telte. Det gør vi fordi vi ved at der er meget mere liv i dem – og at det er bæredygtigt, og ikke mindst økonomisk smart for alle parter. Teltene er lavet i så god kvalitet så alt andet ville være en skam.
Er der ikke nogle af teltene i brugtbørsen der har din interesse – så er du altid velkommen til at kontakte os direkte – vi har altid noget på vej herind. Udover telte har vi også dele af vores møbler til salg. Vi har bla. moduler til den runde bar. Disse kan benyttes enkeltvis eller sættes sammen til en hel rund bar. Vi har også vores egen udviklede Tipiborde og Tipibænke løbende til salg. Disse har som vores telte også været brugt hos Luksustelte. De er bygget på vores eget værksted – udviklet af os selv – med bæredygtigt træ.