MASTETELT SOM SMUK POP-UP RESTAURANT

MASTETELT SOM POP-UP RESTAURANT

SMUKT TELT MED DRAPEREDE TOPPE

Et smukt Mastetelt kan meget nemt danne rammen for en Pop-Up Restaurant for en gourmetrestaurant. Mastetelte er unikke telte, som rummer en tidsløs elegance med dets majestætiske toppe, råhvide lærred og massive rå stolper i træ. Mastetelte er betagende, som de er, men de bliver virkelig unikke, når arrangørerne får sat deres eget personlige touch på dem.  

Masteteltene har en betagende skønhed, er et autentisk håndværk og har en raffineret kvalitet. Oprindeligt stammer teltypen fra USA – men i dag bliver de også produceret i Europa.

House Of Event sælger de telte der bliver produceret i Europa – hvilket gør at de kan bestilles og leveres hurtigere end hvis de er fra USA.

Masteteltet her måler 14 x 26 m og opsættes med tre smukke center pæle i træ, som giver en unik mulighed for højt hængende dekorationer i teltet. Teltet kræver ved opsætning et frit område på 17 x 29 m til sikkerhedsfæstning via barduner og pløkker. 

Vi anbefaler en gæsteliste på omkring 160 personer, og at det max kan rumme til 210 personer siddende og 400 personer stående. Mastetelt 14 x 26 m. har et samlet areal på 325 kvm. 

•  Canvas Farve: Råhvidt
 Teltarealet er ca. 325 kvm.

pop-up-restaurant-heartland-banquet-restaurant-festival
smukt-telt-til-pop-up-restaurant

POP-UP RESTAURANT I TELT //

ELEGANT MASTETELT

Står I og overvejer hvordan I kan bygge en midlertidig Pop-Up Restaurant de smukke Mastetelte et godt bud. Masteteltet vil kunne blive brugt igen og igen – hvilket derfor er en god investering hvis det ikke blot er en engangsløsning.
Mastetelte fås i mange størrelser, og kan bruges i mange sammenhænge. Det kan være en udvidelse af en allerede Restaurant – hvor man ønsker et endnu større område i fx. sommerhalvåret. Her kan vi komme med et eksempel ved Lillero – hvor vi har solgt et brugt Mastetelt til – som de netop bruger i sommerhalvåret som restaurant for Lille B. Lille B er en gastronomisk perle ved Høve Strand i Odsherred – er en del af Lillero oplevelsen, som kombinerer afslappet luksus og naturskønne omgivelser. Restauranten er skabt i samarbejde med folkene bag Formel B, en kendt Michelin-stjernet restaurant i København. Konceptet fokuserer på uformel gastronomi med lokale råvarer, serveret “family style”, hvilket betyder, at retterne deles ved bordet, så alle får en nuanceret smagsoplevelse​.

Menuen på Lille B består af ni retter, fordelt over fire serveringer, og der er mulighed for at tilkøbe ost og dessert. Maden tilberedes, så vidt muligt, over åben ild på en stor grill, hvilket skaber en autentisk og hyggelig atmosfære. Retterne ændres efter sæsonen og er baseret på friske, lokale råvarer, herunder fisk og grøntsager​.