CUSTOM STRETCH TENT / CASE D

CUSTOM STRETCH TENT / CASE D

SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE

En privatkunde i Nordsjælland kontaktede Luksustelte for at høre omkring teltmuligheder.

Vi scannede deres terrasse med vores 3D scanner, hvorfra vi lavede en produkttegning – som vi præsenterede for dem. Produkttegningen var en smuk organisk model – som kunden heldigvis var frisk på – hvorefter vi satte gang i produktionen.

Stretch Teltet er blevet fastsat på hovedbygningens altan, hvorefter den *spreder* sig ud fra denne struktur.

Teltet har 4 stolper hvoraf tre af dem er til hjørnerne og vinklet for at give en mere organisk og dynamisk udtryk. Der er en centerpole på 3 m.

Teltet er designet sådan at det bevæger sig ud over terrassen for vandladning.

• Canvas Farve: Sand
• Teltarealet er ca. 38,8 kvm.

Custom-stretch-tent-skraeddersyet-overdaekke-houseofevent

ANDRE CUSTOM STRETCH TENT CASES

BRUGTE TELTE & UDSTYR TIL SALG

VARMELAMPER TIL UNDER ET SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE //

Hvis du investerer i et skræddersyet overdække / Custom Stretch Tent – er det måske også en god idé at overveje varmelamper – selvfølgelig alt efter hvad planen er med overdækket. Er det at forlænge sæsonen og derevd øge omsætningen – gør det helt sikkert en forskel med også denne investering – da gæsterne vil kunne sidde under teltdugen i ly for regn og evt. hvis det er i sæsonens yder måneder med lidt extra varme.

Der findes (ihvertfald) tre typer varmelamper,
Infrarød varmelampe: Denne variant af varmelamper er ideel til jer, der ønsker at minimere omkostningerne til opvarmning. Det særlige ved en infrarød varmelampe er, at den udsender infrarøde varmestråler, som kun opvarmer de objekter, de rammer, og ikke luften omkring dem. En ekstra fordel er, at denne type varmelampe kan bruges både udendørs og indendørs efter behov. Den har en slank profil og kan typisk monteres diskret, så den smelter sammen med interiøret.
Gas varmelampe: Denne type varmelampe er populær på restauranter og caféer, primært pga. dens levende og charmerende orange flamme, der skaber en hyggelig atmosfære, især når mørket falder på. Denne stemning kan tiltrække flere gæster. Derudover giver den behagelig varme. Det skal dog bemærkes, at den kun kan bruges udendørs.
El varmelampe: En miljøvenlig mulighed, da den bruger strøm. En stor fordel ved elvarmelamper er, at de giver øjeblikkelig varme til dine gæster. Der går kun få sekunder fra, at den tændes, til gæsterne kan mærke den behagelige varme. Ligesom den infrarøde variant kan denne også bruges indendørs, hvor det er nødvendigt at sikre, at gæsterne holdes varme.

Varmelamper findes i forskellige designs: For at imødekomme behovene på restauranter og caféer har vi et bredt udvalg af varmelamper med flot og æstetisk design, så de kan integreres i indretningen uden at tiltrække for meget opmærksomhed. Der er varmelamper der fokuserer på enkelhed og minimalisme, hvilket er vigtigt i en branche, hvor maden skal være i centrum. Varmelampers mobilitet kan også spille en rolle ved valget, så de nemt kan flyttes efter behov, samt justeres i højden. Der er således gode muligheder for at finde en varmelampe, der passer ind i din restaurants el. lign. omgivelser.