CUSTOM STRETCH TENT / CASE A

CUSTOM STRETCH TENT / CASE A

SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE

En familien i Roskilde kontaktede Luksustelte for at se på en af de traditionelle teltløsninger med Luksusteltes telte.
Da deres terrasse er kurveformet / asymmetrisk og selve deres grund skrånede ud til Roskilde Fjord var dette ikke en mulighed – da både Luksusteltes tipier og Mastetelte kræver et plan underlag.

Istedet tilbød vi at måle deres terasse op med vores 3D scanner – hvorpå vi kunne lave en produkttegning og vise til kunden.

Kunden var utrolig tilfreds med tegningen og bestilte et Custom Stretch Tent.

Her ses et billed af deres terrasse hvor der er dækket op til bryllup.

Det unikke skræddersyet overdække (med sider – der kan tages af/på) har vi lavet en unik teltløsning, som de kan bruge i mange år frem.

•  Canvas Farve: Sand
 Teltarealet er ca. 120 kvm.

Custom-stretch-tent-skraeddersyet-overdaekke-houseofevent

BRUGTE TELTE & UDSTYR TIL SALG

ASYMMETRISK TERRASSE //

CUSTOM STRETCH TENTS

Hvis I gerne vil udnytte jeres udendørsareal bedre – kan vores skræddersyet overdække være løsningen. Her kan alle skæve vinkler udnyttes – om de er spidse, runde eller asymmetriske.
Vores custom stretch telte kan også fås i forskellige farver. Disse farver kan der læses mere om her. Ofte vælger kunder en farve der matcher til huset og omgivelserne.

Som det ses ved denne case kan man benytte varmelamper under dugen. Dette gør det muligt at holde arrangementer og events selvom vejret svigter lidt – eller fordi det er i ydre månederne ifht. sæsonen. Der findes flere slags varmelamper. Vælg jeres varmelampe med omhu og det er smart at være opmærksom på varmeeffektiviteten, og hvor de kan benyttes henne. Der findes ihvertfald tre typer af varmelamper: infrarøde varmelamper, varmelamper til el og varmelamper til gas. Det er vigtigt at beslutte sig på udseendet, skal de skabe en særlig stemning og give et æstetisk formål samtidig med, at de holder gæsterne varme.

Skal du kun bruge et telt i en kortere periode – kan vi anbefale Luksustelte – som House Of Event er en del af.