STRATUS TIPI TELT VED VIKINGEMUSEET I ROSKILDE

STRATUS TIPI TELT VED VIKINGEMUSEET I ROSKILDE

TELT TIL UNDERVISNING AF SKOLEELEVER OG ANDRE ARRANGEMENTER FOR FIRMAER ECT.

Vikingemuseet i Roskilde har i år udvidet med et stratus tipi telt fra House Of Event.
Teltet er brugt, men var i rigtig god stand. Teltet skal stå (som på billederne her) på plænen foran museet hele sommerperioden igennem. Teltet bliver bl.a. brugt til folkeskoler, til workshops for både ind-, mellemtrin og ud-skolingen. Yderligere kan firmaer arrangere forskellige slags events – hvor der bl.a. også indgår diverse sejladser i de mange smukke gamle vikingeskibe, demonstrationer – hvor man kan lære om vikingernes håndværk og teknologi mm.

Vikingeskibsmuseet i Roskilde er en af Danmarks mest populære attraktioner og tilbyder en fascinerende indsigt i vikingernes verden. Museet ligger ved Roskilde Fjord og fokuserer på vikingernes skibsbygning, søfart og kultur.

Vikingeskibsmuseet blev grundlagt i 1969 efter fundet af fem vikingeskibe i Roskilde Fjord i 1962. Disse skibe, kendt som Skuldelev-skibene, blev opdaget i en fjordtætning, der havde til formål at beskytte Roskilde mod angreb fra havet. Skibene blev omhyggeligt udgravet og restaureret og danner nu kernen i museets udstilling.

Går du / I også med lyst til at udvide jeres museum eller lignende med en midlertidig løsning – så hold jer ikke tilbage mmed at kontakte os – hvorpå vi kan finde en løsning der passer netop til jeres behov.

stratus-tipi-ved-Vikingeskibsmuseet-i-Roskilde
stratus-tipi-ved-Vikingeskibsmuseet-i-Roskilde

INFO INDLÆG

TELT MULIGHEDER SOM UNDERVISNINGSRUM //

 Telte er helt perfekte hvis man har brug for midlertidige rum til undervisning eller events – fx. ved et museum som Vikingemuseet i Roskilde.
Stratus tipi telte er et telt som er utrolig alsidigt og inspirerende som undervisningsrum, hvilket gør at det der kan skabe en engagerende og interaktiv læringsoplevelse. Et telt kan fungere som et udendørs klasseværelse, hvor eleverne kan lære i en anderledes og inspirerende ramme, fx. for natur- og miljøstudier, hvor omgivelserne kan blive en del af læringsprocessen. Teltet kan bruges som base for feltstudier i biologi, geologi eller meteorologi. Eleverne kan samle prøver, observere naturen og derefter vende tilbage til teltet for at analysere og diskutere deres fund. Teltene skaber en autentisk oplevelse ved at bruge teltet som en historisk kulisse, som fx. kan teltet simulere en vikingelejr eller en pionerbosættelse, hvor eleverne kan lære om livet i fortiden gennem praktiske aktiviteter og rollespil – Som ved Vikingemuseet i Roskilde.

Telte kan også være et rum for kreative workshops, hvor eleverne kan lave kunstprojekter, skrive historier eller dramatisere scener inden for en hyggelig og inspirerende ramme.  I teltene kan der bygges læsehjørner, hvor eleverne kan fordybe sig i bøger og læsning i en hyggelig atmosfære. Dette kan fremme læselyst og koncentration, især hvis teltet er indrettet komfortabelt med puder og tæpper.

Telte kan også bruges til teambuilding og samarbejdsøvelser, hvor eleverne kan de deltage i samarbejdsprojekter og gruppeaktiviteter.
Et telt kan bruges som en stillezone, hvor elever, der har brug for en pause eller et roligt sted at arbejde, kan trække sig tilbage. Dette kan være nyttigt i skoler med åbne læringsmiljøer, hvor der kan være meget støj og aktivitet.