TELT TIL SALG AF ISPINDE /

NIMBUS TIPI TIL FESTIVAL

TELT TIL SALG AF ISPINDE VED HEARTLAND FESTIVALEN

Ved Heartland Festivalen havde vi placeret en Nimbus Tipi midt på den store festival plads – som en del af “Heartland Banquet”. Herfra solgte Frossenpind deres håndlavede ispinde – som er nørdet helt ned til mindste detalje. De er lavet af økologisk danske mælk og de helt rigtige frugter til det sidste drys ovenpå isen. Ispindene er inspireret af verdens iskulturer. Der er skruet helt op for farverne og sammensætningen af forskellige smage. Ispindene er fremstilles på eget værksted i Højbjerg.

Nimbus tipiens ydre tiltrækker naturligt folks interesse – og bliver hurtigt et samlingssted for festivalens gæster. Omkring tipi overdækket var der placeret høballer – som gæsterne på festivalen kunne bruges til at nyde deres nyindkøbte skønne is. Heartland festivalen er en utrolig grøn festival – hvor både nimbus tipien passer utrolig godt ind i – samt de lækre ispinde fra Frossenpind.

nimbus-tipi-isbar-overdaekke

INFO INDLÆG

NIMBUS TIPI TELT SOM SALGSBOD //

En nimbus tipi – som er et smukt overdække passer utrolig godt som en midlertidig salgs bod. Salgsboder kan bruges til sportsarrangementer, madmarkeder, havnefester, loppemarkeder, strandfester, festivaler osv. Her kan den stilles op utrolig hurtigt og danne rammen for en smuk scene. Her er det en Nimbus 16 – men den fås også i et nummer større – vores nimbus 23. Både Nimbus 16 & Nimbus 23 er et telt i vores nordiske tipi-serie. De fungerer som enkle, alsidige og karakteristiske små pavillon til praktisk overdækning.

Nimbus Tipiernes enkle udforming matcher de større event tipier (cirrus & stratus) og kan løse behovet, når der er brug for overdækning til til et udendørs arrangement. Ved Heartland festivalen blev der også brugt nimbus tipier som barer, overdække ved Heartland Banquet – hvor vores store Mastetelt var selve restauranten.