Kontakt

KONTAKT

Send enten en mail via info@houseofevent.dk eller skemaet under – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.
I er også velkommen til at kontakte os via telefon +45 60 226 790 i hverdage mellem 9 – 16.
V
i glæder os til at høre fra jer!

  Navn (påkrævet)

  E-mail (påkrævet)

  Bekræft e-mail (påkrævet)

  Telefon (påkrævet)

  Hvad omhandler din forespørgsel?

  Modtag nyhedsbrev

  Læs vores kunde- og privatlivspolitik

  Find inspiration

  Læs om de forskellige varer vi sælger hos House Of Event og bliv inspireret.
  TIPI TELTE FRA TENTIPI
  Stratus 72 - Nordisk Tipi Telt

  MASTETELTE

  house-of-event-mastetelt-oe14-4

  STRETCH TENTS

  stretch-tent-10x15m-houseofevent

  CUSTOM STRETCH TENTS

  custom-stretch-tents-luksustelte

  BARER

  bar-til-salg-houseofevent

  MØBLER

  moebler-tipi-borde-baenke-til-salg-houseofeventt

  VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE //

  Om det blot er en forespørgsel – eller en stor bestilling  – så står vi klar til at hjælpe. Med andre ord – hold jer ikke tilbage – spørg hellere en gang for meget end for lidt.
  Vi har hjulpet kunder – som troede der ikke var nogen løsning for dem – vi har hjulpet folk som havde meldt chancen ude for en teltløsning – altså steder hvor de troede der ikke kunne findes en løsning. Det er især med vores skræddersyet overdække – custom stretch tents vi er flexible. Her kan vi lave de special designede løsninger – som gør at selvom jeres grund er meget assymmetrisk, på en skrå grund, har kringlede hjørner, flere bygninger der skal samles, som er i forskellige højder og længder – så kan vi designe en løsning. Vi bruger vores 3D scanner – og udfra dens punktsky – finder vi ud af hvilke punkter der er vigtige for at finde et stabilt overdække / telt. På disse special syet overdække – kan der også laves sider – både med ren canvas – men også med windows. Dette vurderes ud fra den enkelte situation. Er det ind til en væg teltoverdækket skal være – er løsningen med ren canvas måske bedst – men er det fx. ud til et grønt område eller fjord, sø eller hav – anbefaler vi naturligvis en side med window – som er af gennemsigtigt plastisk. Disse giver en outdoor stemning under teltdugen – men det giver også et lys – som skaber liv – både i dagtimerne, aftentimerne og natten lang.
  Vi anbefaler at man får sider på – hvis man fx. er en kro, café eller restaurant hvor man har bestillinger som bryllupper, fødselsdage, konfirmatione, jubilæums – hvor man skal sikre sig at arrangementet kan lade sig gøre. På den måde er Custom Stretch Tents en virkelig god og tryg måde at have arrangementer i sin virksomhed. Det danske vejr kan være ret upålideligt – og derfor kan man ikke garantere at vejret er godt 3 – 6 måneder frem i tiden – men med Custom Stretch Tents skal man ikke bekymre sig om vejrforholdene. Er der storm forude – kan vi hjælpe med extra fortøjninger – længere pløkker mm.

  Er du en kro, café, restaurant eller hotel – hvor custom stretch tents kan være en mulighed – kan vi anbefale at I ser nærmere på dem vi allerede har hjulpet. Her har vi bl.a. Espehus Kro.
  De har over deres terrasse område i sommerhalvåret en skræddersyet teltløsning – som gør at de med ro i maven kan tage imod bestillinger som med sikkerhed kan lade sig gøre.