Mastetelte

Hos House Of Event kan man finde alle størrelser af Mastetelte ( Sperry // Silhouette )

DE FORSKELLIGE MASTETELTE

mastetelte-silhouettetelte-sperry-tents-houseofevent
FAQ

MASTETELTE / SILHOUETTE TENTS / SPERRY TENTS

TELTE MED CHARME

Vores mastetelte udvalg spænder over mange størrelser – dvs. at der er til enhver lejlighed.
Skal arrangementer være på 10 personer har vi størrelser der kan indholde det – men vi har også telte til flere hundrede. Teltene passer til alle slags begivenheder – ligefra intime familie fester til store festivaler.

Masteteltene – også kaldet Sperry telte er lavet i originale sejlduge / canvas. De er det mest karakteristiske og stilfulde telt i verdenen. De er blevet lavet siden 1975 i værkstedet i Massachusetts, USA. I dag bygges de af flere – bl.a. i Belgien hos Organic Concept. Teltene er østersfarvede og hvert telt er håndlavet som ét stykke. Dette betyder, at der er færre samlinger (og derved mindre risiko for lækager) og en meget renere, mere elegant finish. Canvas sættes sammen i et unikt og tidløst geometrisk design. Canvas er en varm hvid eller østersfarve – hvilket betyder, at det naturlige dagslys blødgøres, hvilket fører til en smuk glød, når solen går ned – som kaldes – ‘Sperry Glow’.
Alle materialer, der bruges til at fremstille telte, er naturlige, herunder granstængerne. Rummet behøver ikke meget pynt, da designet taler for sig selv!
Masteteltene er berømt for sine over 5 m. høje toppe – afhængigt af teltets størrelse. Antallet af toppe afhænger også af størrelsen på teltet. Er det et af de runde mastetelte hvor der er en top – eller er det en af dem med 6 – 8 toppe der kan indeholde flere hundrede. Når man først er indenfor, er proportionerne majestætiske, og følelsen af lys og luft fører til en raffineret elegance.
Møblerne i masteteltene kan være enkle og naturlige – og her passer vores tipiborde og bænke flot og elegant ind. De er lavet af svensk træ – som giver en dejlig naturlig outdoor stemning. De kan enten stå enkeltvis eller som langborde. Runde borde med cross-back chairs eller klapstole af træ – er også en god mulighed for at få et elegant udseende.
Oftest benyttes der lys service og pynt – og især blomsterne betyder meget. De kan både være farverige og neutrale.