Event Telte

Hos House Of Event brænder vi for at levere kvalitet i højeste gear.
Vi kan levere telte til stort set alle størrelser – lige fra telte til små intime fester til store festivaler.

DE FORSKELLIGE MASTETELTE

mastetelte-silhouettetelte-sperry-tents-houseofevent
FAQ

FIND INSPIRATION

Læs om de forskellige varer vi sælger hos House Of Event og bliv inspireret.

TIPI TELTE FRA TENTIPI
Stratus 72 - Nordisk Tipi Telt

MASTETELTE

house-of-event-mastetelt-oe14-4

STRETCH TENTS

stretch-tent-10x15m-houseofevent

CUSTOM STRETCH TENTS

custom-stretch-tents-luksustelte

BARER

bar-til-salg-houseofevent

MØBLER

moebler-tipi-borde-baenke-til-salg-houseofeventt

HVAD KAN MAN BRUGE DE SMUKKE MASTETELTE TIL

Der er ikke grænser for hvad man kan bruge en af de smukke mastetelte til. Både designet og deres kvalitet gør det muligt at bruge dem i det meste vejr.
Teltene kan holdes varme ved fx. varmekanoner – og alt efter årstiden og størrelsen på teltet afgører om der skal bruges mere end én.
Masteteltene kan bruges som restauranter – som fx. på Fasangården, som undervisningslokale på en skole – hvor der kan undervises i helt almindelige fag som dansk, matematik ect. men også kreative fag, som billedkunst – hvor man fx. inddrager naturen som kreativt værksted – madkundskab – hvor man i nærheden af telte (5-10 m. væk af hensyn til teltets canva) laver et bål, hvorved man enten kan stege eller koger.
I masteteltene passer vores træ borde / bænke sæt helt perfekt ind.

Masteteltene fås i mange størrelser og formere – de kan være runde, ovale – i store og mindre størrelser. På Masteteltet kan der også sættes window fag op – som gør at naturen omkring kan bringes helt ind i teltet. Dette gør at der både kommer lys og stemning ind i teltet – om det er vand, fra fjord, sø eller hav eller en skøn skov eller græsenge – giver det en dejlig stemning.

Masteteltene kan derudover også bruges som bryllupstelte – og fx. gøre at et restaurant kan have endnu et selskab ved siden af deres bygning. Dette gør også, at bryllupsparrets fest bliver mere intim. De kan også stilles op ved en festival som fx. bar eller café område – eller til receptioner – både fra firmaer eller private jubilæums eller lignende.

house-of-event-mastetelt-10x22-5
house-of-event-mastetelt-oe14-5
house-of-event-mastetelt-oe14-4