STRETCH TELT I SKOVEN v/ HOTEL

STRETCH TENT I SKOVEN TIL ARRANGEMENTER

OVERDÆKKE TIL FOOD & FIRE EVENING v/ RUNGSTEDGAARD

Vi blev kontaktet af Rungstedgaard med henblik på at finde en smukt måde de kunne lave et midlertidigt overdække som de kunne bruge til et nyt koncept hos dem “FOOD & FIRE EVENING” – hvor folk kan booke sig ind til en magisk aften, med lækker mad midt ude i skoven. Her er det meningen at folk kan få serveret en lækker middag i unikke omgivelser. Efterfølgende kan deres gæster sætte sig rundt om bålet.

Vi anbefalede dette Stretch Tent på 7,5 x 10 m. i farven beige.

Udover overdækket har de også købt 4 træbordebænkesæt – hvor gæsterne kan sidde og spise.

Rungstedgaard er et historisk hotel der ligger Rungsted Kyst – lige ud til Øresund. Rungstedgaard har en fascinerende historie, der går tilbage til det 18. århundrede. Det blev oprindeligt bygget som en herregård og har gennem årene fungeret som hjemsted for forskellige adelige familier. I 1800-tallet blev det omdannet til et hotel og har siden været et populært rejsemål for både lokale og internationale gæster.

Hotellet tilbyder moderne faciliteter og komfortable værelser til sine gæster. Der er også møde- og konferencefaciliteter.Rungstedgaard er også kendt for sit fremragende køkken. Restauranten på hotellet serverer velsmagende retter lavet med friske lokale ingredienser. Mange gæster nyder også at slappe af med en drink i hotellets hyggelige bar.

Hotellet er vært for en række kulturelle arrangementer såsom koncerter, kunstudstillinger og litterære begivenheder. Dette tilføjer en ekstra dimension til oplevelsen af at besøge Rungstedgaard.

•  Canvas Farve: Beige
•  Mål: B7,5m – L10,0m – H3,5-4,0m (Indgangshøjde 2,5m)
•  Kræver 1,5m til fæstning m/barduner og pløkker hele vejen rundt om teltet
•  Areal: 75 kvm. (Overdækket)

Stretch-telt-overdaekke-i-skoven-rungstedgaard
Stretch-telt-overdaekke-i-naturen-rungstedgaard

INFO INDLÆG

TELT MULIGHEDER I NATUREN //

STRETCH TENTS

At finde det perfekte teltsted i naturen kan være en spændende opgave, der åbner op for en verden af eventyr og muligheder for at fordybe sig i den omkringliggende natur. I mange parker og skovområder er der lavet lejrpladser med faciliteter såsom toiletter, vandkilder og ofte endda brænde til bålet. Disse steder er ideelle for dem, der ønsker en mere organiseret campingoplevelse uden at gå på kompromis med naturens skønhed. Her kan der fx. sættes et stretch tent op – så man sikrer at der er tørvejr omkring. Et stretch tent kan også opsættes ved og på stranden – hvis man vil tilbringe tid ved kysten med lyden af bølgerne og den friske havluft – samtidig med at man har et læ for både regn og sol.