CUSTOM STRETCH TENT / CASE F

CUSTOM STRETCH TENT / CASE A

SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE

Mefisto – Restaurant & Gårdhave kontaktede Luksustelte / House Of Event – for at høre om vi kunne hjælpe med at lave en overdækket løsning til deres gårdhave. De ønskede at teltet skulle falde godt ind i det omkringliggende by-baggårdsmiljø – sådan så det både blev flot for deres gæster – men også noget beboerne omkring ville blive glade for.
Da deres terrasse er aflang formet og asymmetrisk – kom vi forbi med vores 3D scanner. Vi scannede området og fandt i samarbejde med Mefisto frem til en løsning. Selve terrassen / gårdhaven ligger ligesom i en smøge – så overdækket havde forskellige højder det skulle fæstnes til. Midter stolperne fik den smukke mørke grønne farve som allerede var rundt på området i gårdhaven.

Her ses to billeder af deres gårdhave med overdækket sat op – både hvordan gæsterne kan opleve det – og hvordan beboerne omkring kan se det.

Det unikke skræddersyet overdække er en unik teltløsning, som de kan bruge i mange år frem.

Mefisto er en Restuarant & Gårdhave – den ligger i det Aarhusianske kvarter – Latinerkvarteret – midt i Aarhus By. Aarhus Latinerkvarteret er en historisk del af Aarhus og er kendt for sin charmerende atmosfære med brostensbelagte gader, gamle bygninger og et rigt kulturliv. Latinerkvarteret huser en blanding af små butikker, caféer, restauranter og kunstgallerier, som tiltrækker både lokale og turister.
Området har rødder tilbage til middelalderen og er i dag en populær destination for dem, der ønsker at opleve Aarhus’ historie og hyggelige stemning.

•  Canvas Farve: Taupe
 Teltarealet er ca. 46 kvm.

custom-stretch-tent-mefisto-gaardhave-restaurant-aarhus
custom-stretch-tent-mefisto-gaardhave-restaurant-aarhus

OVERDÆKKE MIDT I BYEN //

CUSTOM STRETCH TENTS

Har I et udendørsareal som I gerne vil udnytte bedre – kan vores skræddersyet overdække være løsningen. Her kan alle skæve vinkler udnyttes – om de er spidse, runde eller asymmetriske. Overdækket kan produceres så det samler forskellige omkringliggende bygninger / plankeværker mm.

Vores custom stretch telte kan også fås i forskellige farver. Disse farver kan der læses mere om her. Ofte vælger kunder en farve der matcher til huset og omgivelserne – som fx. her ved Mefisto – hvor deres gårdhave ligger i baggården – hvor der også er almindelig beboelse.

Et Custom Stretch Tent kan gøre at en café, restaurant el. lign. kan forlænge deres sæson og give flere dage på året – da overdækket kan bruges selvom det regner.

Skal du kun bruge et telt i en kortere periode – kan vi anbefale Luksustelte – som House Of Event er en del af.