CUSTOM STRETCH TENTS FARVER

SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE MED FLERE FARVEMULIGHEDER

Det er muligt at vælge mellem mange farver til jeres skræddersyet overdække / custom stretch tent.
Er jeres bygning – har jeres facade en bestemt farve – hvor overdækket helst skal matche – kan vi hjælpe.
Dette gør, at overdækket nemmere kan integreres og gøres mere naturligt i fht. omgivelserne.

farvemuligheder-skraeddersyet-overdaekke-custom-stretch-tents
farvemuligheder-skraeddersyet-overdaekke-custom-stretch-tents

FARVEVALG

At vælge den rette farve til jeres skræddersyet overdække / Custom Stretch Tents er afgørende, da farven har en betydelig indflydelse på jeres bolig, café, restaurant, bar mm.
Her er lidt overvejelser, I bør tage i betragtning, når I vælger farver:

– Farver kan have forskellige betydninger og tiltrække forskellige følelser. For eksempel kan lyse og livlige farver appellere til unge forbrugere, mens mere afdæmpede farver kan tiltale et ældre publikum.
– Farven kan være vigtig i fht. formål og funktion. Vil I gerne have et overdække der skal skille sig ud og fange opmærksomhed, kan en iøjnefaldende farve være passende. Hvis det derimod er et overdække, der signalerer professionalisme eller pålidelighed, kan mere neutrale farver være mere hensigtsmæssige.
– Farver spiller en central rolle i caféen, restaurantens   mfl. identitet og genkendelse. Det er vigtigt at vælge farver, der harmonerer med jeres værdier, stemning og image.
– Praktiske overvejelser er overdækkets kontekst og brugssituation. For eksempel kan det være nødvendigt at vælge en farve, der er let at rengøre eller vedligeholde da et overdække bliver udsat for snavs – med regn.

KONTAKT

Send os en mail via info@houseofevent.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.
I er også velkommen til at kontakte os via telefon +45 60 226 790 i hverdage mellem 9 – 16.
V
i glæder os til at høre fra jer!

DET HANDLER IKKE KUN OM TELTET / OVERDÆKKET

- MEN HVORDAN DU BRUGER DET.
Bestil Brochure

FIND INSPIRATION

Læs om de forskellige varer vi sælger hos House Of Event og bliv inspireret.
TIPI TELTE FRA TENTIPI
Stratus 72 - Nordisk Tipi Telt

MASTETELTE

house-of-event-mastetelt-oe14-4

STRETCH TENTS

stretch-tent-10x15m-houseofevent

CUSTOM STRETCH TENTS

custom-stretch-tents-luksustelte

BARER

bar-til-salg-houseofevent

MØBLER

moebler-tipi-borde-baenke-til-salg-houseofeventt

ORGANISKE FORMER

Formerne på vores overdække kan laves som I ønsker.
Vi har stor succes med de organiske former – som gør at overdækket integreres med de naturlige omgivelser bedre i mange tilfælde.

Organiske former refererer til former eller formeringsmønstre, der ligner eller minder om naturmæssige strukturer. Disse former kan ses i kunst, design, arkitektur og natur. Organiske former har ofte en blød, kurvet eller asymmetrisk karakter og kan være inspireret af organer, planter, dyr eller andre naturlige elementer.

I kunsten og designet kan organiske former bruges til at skabe følelsen af bevægelse, vækst, harmoni eller en forbindelse til naturen. I arkitekturen kan organisk formgivning betyde brugen af kurvede linjer, naturlige materialer og integration af bygninger i det omgivende landskab.

Organiske former kan også ses i videnskabelige sammenhænge, hvor de beskriver strukturer eller mønstre, der opstår naturligt i naturen, såsom spiraler, forgreningsmønstre og skaller.

Samlet set er organiske former et udtryk for den inspirerende og mangfoldige skønhed, der findes i naturen, og de anvendes ofte til at skabe visuel interesse og æstetisk appel i forskellige kreative discipliner.
Bliv evt. inspireret hos vores samarbejdspartner hos Organic Concept.