CUSTOM STRETCH TENT / CASE C

CUSTOM STRETCH TENT / CASE C

SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE

En privatkunde fra Roskilde kontaktede Luksustelte for at se på en af de traditionelle teltløsninger med Luksusteltes telte.

Da deres terrasse er omgivet af tre bygninger, samt grunden omkring skråner – gav det sig selv med at præsentere kunden for en skræddersyet løsning. Grunden til de ikke har kunne finde et traditionelt overdække skyldes bla.a. at bygningerne ikke har samme højde eller længde i fht. hinanden. Dette kan man få en fornemmelse af når man kigger på billedet her – som giver et godt blik på at det er special produceret.

Vi målte deres terasse op med vores 3D scanner – hvorpå vi kunne lave en produkttegning og vise til kunden.

Stretch Teltet er blevet fastsat på hovedbygningens facade vinkelret. Teltet er designet sådan at det bevæger sig over annekset for vandladning. Fordi det er et overdække der samler terrassen – er det designet så der var minimalt behov for pæle – der er kun lavet 3 pæle. Istedet benyttede bygningerne til at foranke – hvilket gør det endnu mere stabilt ifht. vejr og vind.

Valget af farve blev sand – da det passer utrolig godt til hovedhuset. På den måde skiller overdækket sig ikke særligt ud, og giver et flot lys under dugen.

Det unikke skræddersyet overdække var en unik teltløsning, som de kan bruge i mange år frem.

• Canvas Farve: Sand
• Teltarealet er ca. 70 kvm.

Custom-stretch-tent-skraeddersyet-overdaekke-houseofevent-roskilde-firma

ANDRE CUSTOM STRETCH TENTS

BRUGTE TELTE & UDSTYR TIL SALG

SAML DINE BYGNINGER MED ET SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE //

CUSTOM STRETCH TENTS

Har i et området mellem to eller tre bygninger som I godt kunne tænke jer var overdækket – kan vi tilbyde et custom stretch tent – et skræddersyet overdække.
Dette gør, at I kan udnytte jeres udendørsareal bedre. Her kan alle huse samles – ligemeget højden på dem i fht. hinanden.
Her ville I fremover kunne arrangere en masse fødselsdage, bryllupper (bryllupsdage) og andre af de mange familiefester. Det kan også være en plads foran et firma – som I bruger til at fx. laste biler – hvor I gerne vil have at der er tørre forhold altid.

Vores custom stretch telte kan bestilles i forskellige farver. Disse farver kan der læses mere om her.
Ofte vælger kunder en farve der matcher til huset og omgivelserne, hvorpå det ikke tager så meget fokus fra selve området. Ønsker I at have et outdoor look, kan vi især anbefale sand, beige eller almond. Disse er naturlige og jordiske farver, som favner de fleste områder smukt.

Skal du kun bruge et telt i en kortere periode – kan vi anbefale Luksustelte – som House Of Event er en del af.