CUSTOM STRETCH TENT / CASE B

CUSTOM STRETCH TENT / CASE B

SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE

Espehus Kro kontaktede Luksustelte for at se på en af de traditionelle teltløsninger med Luksusteltes telte – dette har de haft gjort flere gange hvor de har haft lejet vores stratus tipier. Disse passede dog ikke så godt som man kunne ønske sig til deres område – som de gerne ville kunne udnytte endnu bedre. Da deres terrasse har en størrelse hvor ingen telte passede helt perfekt foreslog vi denne gang at Espehus Kro at de kunne få special produceret et stretch tent – altså et Custom Stretch Tent.

Vi kom ud og målte deres terasse op med vores 3D scanner – hvorpå vi kunne lave en produkttegning som vi viste til kunden.

Kunden var utrolig tilfreds med tegningen og vi bestilte det ved vores leverandør. Farven til overdækket blev beige – da det passer til deres smukke kro´s hvide farve. Dette holder det idylliske landlige look.

Espehus Kro har købt sider – der kan tages af/på efter behov. Det gør – at de i dag med ro i maven kan tage imod bryllupper, konfirmationer, barnedåb osv. uden at skulle bekymre sig om vejret.

De har nu en unik teltløsning, som de kan bruge i mange år frem.
Overdækket er ca. oppe fra april til oktober.

• Canvas Farve: Beige
 Teltarealet er ca. 210 kvm. (14×15 m.)

Custom-stretch-tent-skraeddersyet-overdaekke-houseofevent

CUSTOM STRETCH TENT CASES LAVET AF HOUSE O EVENT

BRUGTE TELTE & UDSTYR TIL SALG

MODTAGE BESTILLING AF FESTER MED RO I MAVEN PÅ RESTAURANTER EL. LIGN. //

CUSTOM STRETCH TENTS

Som kro ejer / restauratør eller som forpagter – vil du gerne kunne tage imod bestillinger med ro i maven. I dag kan de det også til udendørs arrangementer i sommerhalvåret – hvor de tidligere måtte vente på vejrudsigten.
Er det godt vejr – en varm sommerdag – er overdækket perfekt – da det giver skygge. Er det en af de velkendte regnvejrs sommerdage – ovenikøbet med vind – kan der sættes sider på deres Custom Stretch Tent og derved afholde deres planlagte arrangementer alligevel. Dette giver en mere ustresset dagligdag for arrangører af events og fester.

Derudover kan I også udnytte jeres udendørsareal bedre – da vores skræddersyet overdække kan kommet helt ud i *krogene* og derved være løsningen for jer som har et areal der er svært at udnytte. På den måde kan alle skæve vinkler udnyttes – om de er spidse, runde eller asymmetriske. I vil kunne få et større serveringsområde – da der kan placeres borde i de områder nu. Derudover kan I forlænge jeres sæson betydeligt og dermed kan jeres indtjening forøges.
Vores custom stretch telte kan også fås i forskellige farver. Disse farver kan der læses mere om her. Ofte vælger kunder en farve der matcher til huset og omgivelserne.
Vi har farver som ivory, clay, sand, mango, silver grey, almond, dust pink, sand mfl.