CUSTOM STRETCH TENT / CASE E

CUSTOM STRETCH TENT / CASE E

SKRÆDDERSYET OVERDÆKKE

En privatkunde fra Gentofte kontaktede Luksustelte / House Of Event for at høre om vi kunne hjælpe med et overdække til deres indkørsel.

Vi scannede deres indkørsel med vores 3D scanner, hvorfra vi lavede en produkttegning – som vi præsenterede for dem.
Produkttegningen var en smuk organisk model – hvor teltet bliver fastsat på huset, med en kurve ude på en halvrund altan, samt hvor den fastsat på et anneks. Heldigvis var frisk på vores udlæg – hvorefter vi satte gang i produktionen.

Stretch Teltet blev bestilt med sider de steder hvor der ikke var en bygning. 

Overdækket har 4 stolper hvor der ikke er en bygning – disse stolper giver et organisk og dynamisk udtryk. 

Teltet er designet sådan at vandladningen ryger ud i beplantningen ved indkørslen, samt over på annekset – og ned bag der – som almindeligt for annekset.

• Canvas Farve: Ivory / Cremet hvid
 Teltarealet er ca. 100 kvm. 

Custom-stretch-tent-charlottenlund-overdaekke-indkoersel

ANDRE CUSTOM STRETCH TENT CASES

BRUGTE TELTE & UDSTYR TIL SALG

OVERDÆKKE TIL INDKØRSEL – UDNYT DEN PLADS DU ALLEREDE HAR //

Måske har du et område – du ikke helt har overvejet kan være grundlaget for alle jeres fremtidige fester. I denne Case E – har familien en stor indkørsel, hvor der kan holde flere biler. Dette område er ca. 100 kvm. og er et område som sagtens kunne overdækkes på smukt vis. Det Custom Stretch Tents netop kan hjælpe i disse situationer – stod vi klar så snart vi fik en forespørgsel, om det kunne være en opgave for os. Det vores Custom Stretch Tents kan, er at lave et elegant overdække – hvor der er organiske former, selvom overdækket går fra bygning til bygning.
Overdækket kan også laves over asfalt, de kan laves aflange, ovale, trekantet, med assymmetriske kanter og rundinger – hvilket netop er vores varemærke – at vi kan samle, give perfekte festområder – ligemeget hvordan området er.