VORES RUNDE BAR / BAR MODULER

VORES RUNDE BAR / BAR MODULER

VORES EGEN UDVIKLET BAR TIL VORES TELTUNIVERS (MED LUKSUSTELTE)

Sammen med Luksustelte har vi udviklet dette smukke barkoncept – som både kan benyttes som en hel rund bar – hvor 6 moduler bruges – eller som en halvmåne bar med 3 moduler, en buet 2 modulbar eller en bar ud af 1 modul. På den måde kan jeres behov mødes, hvilket betyder, at baren både kan bruges til intime middage og storslåede fester afhængigt af behov og ønsker.

Baren er bygget i et kvalitetsbevidst materiale, og har fået indbygget iøjefaldende lys der fremhæver forsiden af baren – hvorpå baren ser endnu mere indbydende ud. 

•  Designet & bygget af Luksustelte
•  
LED-lyskæde til 230V
•  Mål på “Halvrund bar” (3 x barmoduler): D55 x B200 x L400 cm
•  Mål på “Hel rund bar” (6 barmoduler): Ø400 cm

bar-modul-rundbar-house-of-event

BRUGTE TELTE & UDSTYR TIL SALG – SAMT INFO INDLÆG

BARER TIL TELTFESTER //

OUTDOORFESTER MED BAR

En bar kan tilføje en ekstra dimension til en teltfest og bidrage til at skabe en festlig og social atmosfære. En velassorteret bar kan tilbyde et bredt udvalg af drikkevarer, både alkoholiske og ikke-alkoholiske, som øl, vin, cocktails, sodavand og juice. Dette sikrer, at der er noget for enhver smag. En bar fungerer som et naturligt samlingspunkt, hvor gæsterne kan mødes, snakke og hygge sig. Det hjælper med at skabe en afslappet og venlig atmosfære. En erfaren bartender kan blande spændende og lækre cocktails, som kan imponere gæsterne og give festen et sofistikeret præg. Bartenderen kan også anbefale drikkevarer baseret på gæsternes præferencer.

En bar kan være dekoreret med festens tema, hvilket kan bidrage til en festlig stemning. En bar kan også tilbyde underholdning, såsom drink-skabelses-konkurrencer, hvor gæsterne kan prøve at blande deres egne cocktails, eller smagninger, hvor de kan prøve forskellige typer vin, øl eller spiritus. At have en bar i teltet betyder, at gæsterne ikke behøver at forlade festen (teltet) for at få en drink. Dette holder festen i gang og sikrer, at alle har en god tid uden afbrydelser. En bar kan tilpasses for at inkludere specielle drinks, som har en særlig betydning for værten eller æresgæsten, hvilket giver en personlig touch til festen. Ved længere fester kan en bar også tilbyde kaffe, hvilket kan hjælpe med at holde gæsterne friske og aktive gennem hele arrangementet.
Se mere om vores barer her.