Tipi | Træ Borde 180cm

Tipi Borde 180 cm

3.000,00 kr.

•  Pris for tipibord ex. moms: 2400 kr.

BORDE I NORDISK FYRRETRÆ

 

Vores tipiborde (og bænke) er lavet af nordisk solid rå fyrretræ fra bæredygtigt skovbrug (FSC certificeret fyrretræ).
Vi har selv udregnet alle målene til dem, samt bygget dem på vores eget værksted.

De passer perfekt ind i telt / udendørs universet og særligt i tipiens atmosfære.
Plankerne er lavet af stavlimet træ for øget styrke og formstabilitet. Bordene er olieret med naturolie, der fremhæver træets naturlige struktur.

Bordet kan benyttes med en dug, dog skal man være opmærksom her, da der er et mellemrum (1 cm.) imellem brædderne, hvorpå vinglas, stearinlys o.lign kan vælte.

•  Bygget af FSC certificeret fyrretræ
•  Mål: B77 x L180 x H80 cm
•  Opbygning: 3 planker á 25 cm & 2xmellemrum á 1 cm

•  NB! Bordene er som udgangspunkt kun til indendørs (under telt dugen) brug.

Tipi Bord 180 cm

 

Vi anbefaler at der kan sidde mellem 6 - 8 omkring et tipibord.
•  Målene er: Bredde 77 cm  x  Længde 180 cm  x Højde 80 cm

Bordene er fhv. lette, og har et håndtag under – hvilket gør at de er nemme at bære.

TRÆBORDE TIL TELTFESTER

Træborde er en populær og stilfuld til teltfester og de byder på en række fordele og muligheder. Træborde tilføjer et naturligt og elegant præg til festens indretning. Deres varme og indbydende udseende passer godt til mange forskellige temaer og skaber en hyggelig atmosfære for dine gæster. Træborde er normalt meget holdbare og stabile, hvilket gør dem velegnede til at holde mad, drikkevarer og andre festartikler. De kan modstå vægten af forskellige retter og drikkevarer uden at bøje sig eller vippe. Træborde fås i forskellige størrelser (her er de 180 cm), hvilket giver dig mulighed for at vælge den rigtige størrelse til din fest. Du kan vælge små borde til intime sammenkomster eller større borde til større fester og begivenheder. Træborde kan nemt flyttes og arrangeres efter behov, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse indretningen af ​​dit festområde. Du kan arrangere dem i lange rækker til et buffetområde eller gruppere dem sammen til spiseborde eller loungemiljøer. Træborde kan tilpasses efter dine behov og præferencer. Du kan vælge mellem forskellige træsorter og finish for at matche din festindretning eller personlige stil. Derudover kan du tilføje dekorative elementer som løbere, blomsterarrangementer eller stearinlys for at skabe et smukt og indbydende udseende. Træborde er generelt meget holdbare og kan holde i mange år med korrekt pleje og vedligeholdelse. Dette gør dem til en god investering for fremtidige fester og begivenheder.