Mastetelte 10x

Alle vores Mastetelte (Sperry // Silhouette) med 10x m.

Viser alle 4 resultater

DE FORSKELLIGE MASTETELTE

mastetelte-silhouettetelte-sperry-tents-houseofevent
FAQ

TELTBREDDE /

Overvejer I at købe et mastetelt der er 10m bredt – kan det fås som et rundt Ø10m med et areal på 78,5 kvm – sammenlignet med det største mastetelt med en bredde på 10m – men hvor det er 22m langt. Her vil arealet komme helt op på 220 kvm. Sådan er det med de mange mastetelte vi har til salg. De kan fås storset som man har brug for. De svinger fra 1 midter stolpe til helt op til 6 decideres midterstolper – men med 4 andre stolper der også er høje. Her er det teltet 20x39m, som har et areal på 730 kvm. (Husk at der skal lægges yderlige 1 m til for pløkning)

Dette viser at vores teltstørrelser spænder bredt, og når I skal vælge jeres telt er det vigtigt at måle godt op hvor det skal stå, inden I beslutter jer.
Vi kommer gerne ud og hjælper med opmålingen, hvorpå vi også kan hjælpe med at finde den bedste løsning – hvis det ikke kan blive helt som I allerhelst vil have det.

Vi er overbevist om, at vi altid kan hjælpe med en teltløsning, hvis det ikke kan blive et af de nordiske tipier fra Tentipi, de majestætiske mastetelte eller stretch tents med helt faste mål – kan vi tilbyde at producere et Custom Stretch Tents. Dette kan vi, med vores selvudviklede metode – hvor kommer ud til jer – og benytter vores 3D scanner – hvorfra vi kan tegne et produkt ud fra en punkttegning. Denne produkttegning kan vi efterfølgende rette til – hvis I har ændringer – og derefter sende bestillingen afsted til vores producenter. Disse Custom Stretch Tents kan fås i flere farver – se her – alt fra beige, sand, til blå, røde og mango gule – lidt til enhver smag og aller vigtigst – er der stortset altid en mulighed hvor teltet kan matche det omkring liggende miljø.

Disse Custom Stretch Tents kan benyttes igen og igen – hvis I er en restaurant, café eller hotel kan I have det oppe i hele udendørssæsonen – hvorpå I kan øge jeres omsætning – ved at kunderne også kan sidde under det når det regner eller lignende.
Vi har allerede produceret flere eksempler – som kan ses her.