Mastetelte 8x (7x)

Alle vores Mastetelte (Sperry // Silhouette) med 8x m. ( 7x )

Viser alle 3 resultater

DE FORSKELLIGE MASTETELTE

mastetelte-silhouettetelte-sperry-tents-houseofevent
FAQ

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL ?

house-of-event

HVAD PASSER I DIN HAVE ?

Det er vigtigt at finde det rigtige telt der passer til din have – grund. Om det er til en firma eller privat – så skal telte passer dit behov. Er haven aflang er det smart at finde et telt der måske ikke er så bredt – men til genæld er langt. Vores telte fås i alle alags størrelser – hvilket også vil sige i længde, bredde, højde – runde, kvadrater eller rektangler. Med andre ord – kan vi hjælpe ligemeget hvilket slags telt der søges. I vores mastetelte serie er teltene runde eller rektangeler – men ikke helt firkantet – de runder langsomt i enderne – hvilket gør dem elegante og ikke hvid plastik agtige. Masteteltets farve er råhvide – hvilket giver dem en helt speciel glød – ligemeget hvilket vejr det er udenfor. Er der høj sol – er lyset selvfølgelig lidt skarpere – men ikke så meget så man bliver blændet. Er det gråt og mørkt udenfor – gør den råhvide farve sådan – så der alligevel er en glød indenfor. Når natten rammer – giver dugen en utrolig natteglød som ikke ses med hvide plastik telte.
Til vores mastetelte – og andre telte – kan man tilkøbe klassiske lyskæder. Disse er 10 m. lange lyskæder – som nemt kan hænges ned fra toppen af masten (masterne) i midten. Lyskæderne kan også hænges hele vejen rundt i teltet – i kanten. Dette skaber en utrolig stemning og er nok til at lyse hele masteteltet op. Inde i mastetelte kan man altid sætte extra lyskilder op. Dette kan være relevant hvis man har et område der kræver det – fx. en scene. Her anbefales spotlights eller større lyskilder – som kan gøre området til et spotområde – hvis der evt. skal være en speaker eller en lille koncert med flere musikere.
Hvis teltet skal indeholde en scene – er det vigtigt at vælge et telt der kan rumme det – samtidigt med de gæster eventet er til. Er det et bryllup – er det smart at have scenen i den ene ende af teltet – hvor, hvis det er en koncert – kan det være sjovt at placere bandet i midten. Alt dette afhænger af eventet.

Hos Luksustelte – har vi haft arrangeret mange koncerter. Her har vi haft store lyskilder inde til både koncerter – men også firmaevents. Her har store kunstnere stået og underholdt flere hundrede gæster eller medarbejdere til enten store bryllupper – memn også flere firmaevents. DJs har også stået rudnt i vores telte – hvor de både til dagsarrangementer har underholdt med mild musik – men også til fester der har spillet natten lang.