Mastetelte 14x

Alle vores Mastetelte (Sperry // Silhouette) med 14x m.

Viser alle 5 resultater

DE FORSKELLIGE MASTETELTE

mastetelte-silhouettetelte-sperry-tents-houseofevent
FAQ

HVILKEN TELTSTØRRELSE PASSER ?

For at vælge det rigtige telt – er det en god idé at have styr på hvad det skal bruges til; hvormange personer det skal kunne rumme og hvor det skal stå.
Lad os starte med placeringen af teltet. Er det til en privat have, et område ved et sommerhus eller anden natur, foran jeres firmas bygning eller på en plads i en park – alle disse steder har ihvertfald betydning for hvilken maximal størrelse teltet kan have. Er det et telt der skal stå et sted blot i nogle dage – eller skal det placeres i fx. 3 måned foran en café, restaurant eller lignende – så skal man sikre at der er rigelig med plads omkring – sådan så gæster ikke føler sig for mast omkring teltet.
Områdets underlag betyder også noget – i forhold til, om det er på græs, sand, asfalt, grus osv. Skal der pløkkes er det fx. vigtig at der ikke ligger nogle rør i jorden (jordvarme) – ihvertfald i den første meter af fx. græsplænen. Skal teltet stå hvor der er asfalt eller fliser, skal der opsættes beton klodser eller lignende for at holde på teltet. Dette skal det især hvis der er vind, og ved storm skal der også benyttes stormpløkker.
Antallet af gæster der skal kunne være i teltet spiller også ind på størrelsen. Er det til et lille eller stort selskab – her har vi fx. på Luksustelte lavet en lille guide til tipier og mastetelte mht. antallet af gæster.
Her at kigge under produkter hos luksustelte – hvor der er skrevet et max antal ved hvert telt.
Teltet kan også vælges ud for hvilken smag man har. Vi har tre typer af telte, de nordiske tipitelte fra Tentipi og de elegante mastetelte samt flexible stretch tents – begge fra Belgien. De nordiske tipier har outdoor looket – hvilket stretch tents også har. De elegante Mastetelte er råhvide og har en lidt anden stil.