Tipi Bænke 180 cm

Tipi Bænke 180 cm

1.500,00 kr.

•  Pris for Tipi Bænke ex. moms: 1200 kr.

BÆNKE I NORDISK FYRRETRÆ

 

Vores Tipi Bænke (og borde) er lavet af nordisk solid rå fyrretræ fra bæredygtigt skovbrug (FSC certificeret fyrretræ).
Vi har selv udregnet alle målene til dem, samt bygget dem på vores eget værksted.

De passer perfekt ind i telt / udendørs universet og særligt i tipiens atmosfære.
Plankerne er lavet af stavlimet træ for øget styrke og formstabilitet. Bænkene er olieret med naturolie, der fremhæver træets naturlige struktur.

•  Bygget af FSC certificeret fyrretræ
•  Mål: B25 x L180 x H44 cm.
•  Opbygning: 1 planke á 25 cm

•  NB! Bænkene er som udgangspunkt kun til indendørs (under telt dugen) brug.

Tipi Bænke 180 cm

 

Vi anbefaler at der kan sidde mellem 3 - 4 omkring på en tipibænk.
•  Målene er: Bredde 25 cm  x  Længde 180 cm  x Højde 44 cm

BÆNKE TIL TELTFESTER

Bænke er en vigtig del af faciliteterne ved teltfester – både deres funktionalitet, samt deres komfort til arrangementet.
Bænke giver gæsterne mulighed for at sidde ned og slappe af under festen. Dette er især vigtigt, hvis festen varer i flere timer, da det giver gæsterne en mulighed for at hvile sig og nyde festen i mere komfortable omgivelser. Bænke er en effektiv måde at udnytte pladsen i og omkring festteltet på. De kan placeres langs siderne af teltet eller i en central område for at skabe et centralt mødested, hvor gæsterne kan samles og socialisere sig. Bænke opfordrer til gruppesamlinger, hvor gæsterne kan sidde sammen og deltage i samtaler, spil eller andre aktiviteter. Dette skaber en hyggelig og inkluderende atmosfære, der fremmer social interaktion og bonding blandt gæsterne. Udover deres funktionelle formål kan bænke også være en del af festens dekoration. De kan være pyntet med farverige puder, blomsterarrangementer eller andre dekorative elementer, der passer til temaet eller stemningen for festen. Bænke findes i forskellige størrelser og materialer, hvilket giver værten mulighed for at vælge dem, der bedst passer til festens behov og tema. Der er også mulighed for at leje bænke – fx. her – hvis man ikke har sine egne til rådighed. Når gæsterne har et behageligt sted at sidde, kan de nyde festen i længere tid uden at blive trætte eller ubehagelige. Bænke med polstrede sæder eller ryglæn kan især tilføje ekstra komfort til festen.